Hello open huis!

Zit je in groep 8 en zoek je een middelbare school die écht bij je past? Kom naar het Gemini College Lekkerkerk. De leukste plek om het beste uit jezelf te halen!

lees verder
Bij het Gemini College doen we de dingen net wat anders. Dat merk je aan alles. We zijn een kleinschalige school, met kleine klassen en een prettige sfeer. En of je nu voor het vmbo basis, kader of theoretische leerweg of havo onderbouw kiest, je krijgt veel persoonlijke aandacht. Voor wie je bent, waar je talent ligt en hoe je je echt goed kunt ontwikkelen. Met onderwijs op maat helpen we waar dat moet en dagen we uit waar dat kan.

Kijkje in de school

De leukste plek, om het beste uit jezelf te halen. Bekijk de video voor een korte impressie van onze school.
Maak een afspraak

Open Huis

Helaas is het vanwege de huidige maatregelen niet mogelijk om het Open Huis zoals deze op dinsdag 8 februari gepland stond door te laten gaan. Omdat we iedereen graag de kans willen geven om de school te bekijken zullen we het Open Huis verplaatsen naar donderdag 10 maart. We hopen dat er tegen die tijd meer ruimte is om het te organiseren zodat leerlingen en ouders sfeer kunnen komen proeven en kennis kunnen maken met ons team.

We nodigen je hierbij uit ons te bezoeken op donderdag 10 maart 2022 van 18.00 – 21.00.
Doe mij een date

Proef lessen

Van 8 tot en met 10 november organiseren wij proeflessen voor de leerlingen van groep 8. Deze vinden plaats van 8.45 uur tot 12.00 uur.

lees verder

Scholen uit de regio ontvangen van ons een uitnodiging om hier met de klas aan deel te nemen.

Indien ze hier geen gebruik van maken kun je je individueel aanmelden bij Joyce Vellekoop.

Tel. 088 3290300 (maandag, woensdag en vrijdag).

Of via de mail : [email protected]

Vermeld in de mail je naam en de basisschool en plaats waar je vandaan komt.

Voor de leerlingen van groep 7 organiseren wij in juni een aparte middag met proeflessen om te ervaren hoe het voortgezet onderwijs er hier straks uitziet.

Nadere informatie hierover volgt nog.

SideMenu