Gemini College

Kies je voor
Gemini College Lekkerkerk,
dan kies je voor:

• vmbo basis, kader en theoretische leerweg;
  • havo onderbouw;
  • heel veel persoonlijke aandacht;
  • onderwijs op maat;
  • écht goed ontwikkelen;
  • de kans door te stromen naar hoger niveau dan schooladvies;
  • extra uitdaging, zoals sport, cultuur of theaterklassen;
  • en natuurlijk een hele leuke school!
1 | Leerling

Haal het beste uit jezelf.

2 | Docent

Kleine school, grote aandacht.

3 | Rondleiding

De leukste plek, om het beste uit jezelf te halen.

Meld je aan!

Zit je in groep 8 en zoek je een middelbare school die écht bij je past? Kom naar het Gemini College Lekkerkerk. De leukste plek om het beste uit jezelf te halen!

Bij het Gemini College doen we de dingen net wat anders. Dat merk je aan alles. We zijn een kleinschalige school, met kleine klassen en een prettige sfeer. En of je nu voor het vmbo basis, kader of theoretische leerweg of havo onderbouw kiest, je krijgt veel persoonlijke aandacht. Voor wie je bent, waar je talent ligt en hoe je je echt goed kunt ontwikkelen. Met onderwijs op maat helpen we waar dat moet en dagen we uit waar dat kan.

In de onderbouw leg je een stevige basis, om in bovenbouw je profiel te kiezen: Dienstverlening & Producten, Economie & Ondernemen, Media, Vorming & ICT en Zorg & Welzijn. Ook kun je deelnemen aan extra Cultuur-, Theater-, of Sportklassen en krijg je alle ruimte jezelf te zijn. En dat werkt: 23% van onze leerlingen stroomt tijdens de studie door naar een hoger niveau dan het oorspronkelijke schooladvies!

Zo zorgen we ervoor dat je tijd hier bij ons op school niet alleen heel erg leuk is, maar ook uitdagend én kansrijk. Het is aan jou om die kans te pakken!

Wil je dat? Ontdek hier hoe onze school ook jóuw school kan worden!

Meer weten, of direct aanmelden?